Auping bed vergelijken

Als je op zoek bent naar een comfortabel design bed dan kun je kiezen uit veel verschillende Auping bedden en matrassen. Het voordeel van een Auping bed is dat zo veel soorten matrassen en designs bedden verkrijgbaar zijn. Daarom is het fijn om een Auping bed vergelijken met andere Auping bedden. Je kunt namelijk alles customizen aan een Auping bed. Kies eerst het soort bed dat bij je wensen past. Nadat je het bed hebt gekozen uit de verschillende lijnen kun je kiezen uit alle maten. Daarna kun je de kleur van het bed en het hoofdbord kan naar wens uitgekozen worden. De hardheid en het materiaal van het matras kan ook aangepast worden naar jouw voorkeur en slaaphouding. Daarnaast kun je eventueel een bijpassende topper uitzoeken.

Verschillende soorten bedden

Een Auping bed vergelijken kun je zowel online doen als in de winkel. Als je online een Auping bed gaat vergelijken dan kun je naar verschillende zaken kijken. Zo kun je kijken naar het design van de bedden. Auping bedden hebben ieder een uniek design. Het bed zelf is iets aan te passen doordat je de kleur en het hoofdbord zelf uit kunt kiezen. Daarnaast is het fijn om Auping bedden te vergelijken om te kijken naar de matrassen. Verschillende soorten matrassen zullen passend zijn bij een bed die je gevonden hebt. Afhankelijk van de voorkeur die je hebt, kun je kijken naar matrassen bestaande uit verschillende soorten materialen en lagen. 

Soorten matrassen

Nadat je een Auping ben gaat vergelijken dan kun je in de showroom gaan kijken naar matrassen. De verschillende soorten Auping matrassen zijn gemaakt uit meerdere lagen. De lagen hebben ieder een andere functie. Binnen de matras lagen zal bijvoorbeeld een pocketvering laag zijn en verschillende soorten schuimlagen of latex. Door een matras te kiezen met passende lagen die bij jouw voorkeur passen, jouw lichaamsbouw en slaaphouding. Naast de verschillende lagen bieden de zones van de matrassen extra comfort. Drie tot vijf zones zijn aangepast aan je lichaam. Als je op je zijde ligt dan vallen je schouders en heupen mooi weg in het matras. Wanneer je een andere slaaphouding hebt dan kun je het matras en de zones daarop aanpassen.  

Het design van Auping bedden

Als je een Auping bed gaat vergelijken, dan zou je kunnen beginnen bij de Kiruna. Het topmodel van Auping is de Kiruna. Met een goed uitgedacht design een een speciale spiraalbodem is dit het meest comfortabele bed van Auping. Bij het bed de Auronde zie je een echt jaren 70 klassieker. Het ontwerp van toen is in een moderner jasje gestoken. Het model is gemaakt van hout met details van aluminium. De klassieker is te verkrijgen in 17 kleuren. Het bed de Original heeft een minimalistisch design. Het bed heeft door de sterke lijnen een elegante uitstraling. Het bed is te verkrijgen in 10 kleuren en heeft 3 verschillende soorten hoofdborden. 

Het bed de Essential heeft een verfijnd en minimalistisch design. Het heeft een scandinavische look. Door het moderne uiterlijk past het bed in veel verschillende soorten interieurs. Het bijzondere aan dit bed is, dat de Essential een volledig recyclebaar bed is. Het bed zelf is in 1 verschillende kleuren verkrijgbaar. Het hoofdbord kan gelakt worden of je kunt kiezen uit 13 verschillende soorten stoffen in verschillende kleuren. Als je een modern bed zoekt dan kun je ook kijken naar de Royal. Het bed is aan te passen door verschillende soorten kleuren en materialen te kiezen.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *