De beste badkamer plafondlamp met modern design

Een badkamer plafondlamp kan een geweldige aanvulling zijn op je badkamer. Het kan namelijk stijl en elegantie toevoegen. Er zijn tegenwoordig verschillende soorten plafondlampen voor de badkamer verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor het plaatsen van een inbouw, semi-inbouw, inbouwspots en meer. Hier is de meest populaire plafondlamp voor moderne badkamers.

Inbouw plafondlamp

Een inbouwplafondlamp is de beste keuze als je op zoek bent naar eenvoudige verlichting die goed past bij de bestaande badkamerinrichting. Een van de beste merken die dit soort plafondlampen aanbieden is Highlight. Je kunt dus eens naar de collecties van Highlight Maxi Rebel kijken. Deze cilindrische plafondlamp is gemaakt van metaal. Het lichaam van de lamp steekt rechtstreeks uit het plafond. Het heeft een eenvoudig en strak ontwerp zonder extra accenten en verfraaiingen. Deze inbouw plafondlamp is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en wit. Een ander model dat je misschien leuk vindt, is Highlight Disc. Deze lamp heeft een brede diameter (28 cm) zodat hij je badkamer helderder kan verlichten. Highlight Disc is ook uitgerust met dim eigenschappen waarmee je het helderheidsniveau kunt regelen.

Half inbouw plafondlamp

Een ander populair type plafondlamp is het semi-inbouw ontwerp. Als je van dit ontwerp houdt, kun je Highlight Pisa kiezen. Deze verlichtingsarmatuur heeft een chromen plaat met drie lampen. Het is ook beschikbaar op een wit metalen plaat. Als je een vleugje glamour aan je badkamer wilt toevoegen, is het installeren van een kroonluchter een slimme keuze. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Search Light badkamer kroonluchter. Deze kroonluchter heeft een chromen frame met kristallen versieringen. Het ontwerp van deze kroonluchter is prachtig. Het LED lampje is ook vervangbaar. Je kunt deze dus eenvoudig vervangen als de lamp kapot is. De Search Light badkamer kroonluchter is er in twee modellen: kristallen druppel en bolvormig kristal. Beide opties zijn niet dimbaar en worden bediend met een wandschakelaar.

Wat kan Verlichtingspecialist biedt

Verlichtingspecialist is dé lampenwinkel van de Benelux. Ze bieden niet alleen badkamer plafondlampen voor klanten. Je kunt er ook terecht voor wandlampen, kinderlampen, tafellampen en buitenlampen. De duurzaamheid en kwaliteit van deze lampen valt niet te ontkennen. Ze hebben een breed scala aan stijlen, van moderne tot klassieke ontwerpen. Zo vind je altijd een lamp die past bij het interieur en jouw persoonlijke voorkeur. Er zijn enorm veel verschillende ontwerpen, stijlen en merken. Bekijk de website eens voor meer informatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *