De beste trends voor de slaapkamer

We hoeven de radio of tv maar aan te zetten en we zien vanzelf een programma over de inrichting van je huis. Waar het ene programma het heeft over de nieuwste boxsprings, begint een ander net over de ideale kleur voor jouw muren. Al deze programma’s zijn er, omdat er in de interieurwereld constant iets verandert en allerlei nieuwe mogelijkheden zijn. Het is daarom helemaal niet onverstandig om alle slaapkamertrends eens op een rijtje te zetten, zodat jij ze in alle rust kunt bekijken en misschien zelfs kunt integreren in jouw slaapkamer!

Warme tinten

In voorgaande jaren is het wel eens juist het tegenovergestelde geweest, maar vandaag de dag hechten we in de slaapkamer veel waarde aan warme- en aardetinten. Tinten als beige, bruin met een vleugje paars of rood zijn wederom erg populair in de slaapkamer. Dit heeft er natuurlijk vooral mee te maken dat een slaapkamer warmte uit moet stralen en te allen tijde warm moet voelen. Overweeg daarom eens om een wandje te schilderen in één van bovenstaande kleuren en schaf accessoires aan die aansluiten bij die warme- en aardetinten!

Natuurlijke elementen

Het jaar 2021 stond al in het teken van natuurlijke elementen, maar daar gaan we dit jaar óók in de slaapkamer, gewoon mee verder. Het is enorm hip om elementen als hout toe te voegen aan de looks van je slaapkamer. Er zijn tegenwoordig ook een boel mensen die ervoor kiezen om wat planten in hun slaapkamer neer te zetten. Dit zou in theorie voor een vastere slaap moeten zorgen en oogt natuurlijk ook nog eens geweldig!

Culturen bij elkaar

Of je nu erg veel reist of eigenlijk altijd lekker in ons eigen kikkerlandje verblijft: het is leuk om verschillende culturen in je slaapkamer te verwerken. Dit betekent niet dat er ineens Mexicaanse posters moeten hangen of iets dergelijks, maar wel dat Spaanse- en Marokkaanse elementen als bepaalde kleden en planten ongetwijfeld in je slaapkamer passen. Ook hier geldt wel: verwerk enkel de elementen in je slaapkamer waar jij waarde aan hecht. Op deze manier ontstaat er namelijk een heel persoonlijke tint en laat dat nou net de tint zijn waar in 2022 veel waarde aan gehecht wordt.

Een beetje hulp van de specialist

Het inrichten van je slaapkamer is natuurlijk niet niks en als je één keer bezig bent, valt het je vast op dat hier meer bij komt kijken dan je op voorhand zou verwachten. Op momenten als deze is het helemaal niet verkeerd om contact te hebben met een bedrijf als Slaapspecialist van der Schuit. Op deze manier weet je zeker dat iemand met de juiste kennis en ervaring met je meekijkt en weet je zeker dat jij straks in een slaapkamer ligt die helemaal aansluit bij jouw wensen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *