pvc vloer de perfecte basis

De pvc vloer: de perfecte basis voor jouw interieur

De diverse soorten pvc voor jouw interieur

Ben je volop aan het kijken naar pvc vloeren, omdat je overweeg je interieur van een nieuwe uitstraling te voorzien? Met een nieuwe vloer geef je je woning snel een andere look. PVC vloeren zijn makkelijk te onderhouden, verkrijgbaar in diverse designs en staan bekend om hun lange levensduur. Een pvc vloer is dan ook de perfecte basis voor je interieur. Maar uit welke opties kun je zoal kiezen? Wij hebben de mooiste pvc vloeren voor je op een rij gezet.

Visgraat pvc vloer

Met een visgraat pvc vloer voorzie je je woning van een klassieke uitstraling. Deze vloeren zien er namelijk erg chique uit. Je kunt ze perfect combineren met luxe items en vintage meubilair, zoals antieke kasten. De visgraat pvc vloer is vrijwel niet van echt hout te onderscheiden. Wat ook zeker niet vergeten mag worden, is dat deze vloer eenvoudig schoon te maken en tegen diverse omstandigheden kan.

Betonlook pvc vloer

Ben jij dol op de industriële look? Dan moet je zeker voor de betonlook pvc vloer kiezen. Deze vloer oogt zowel stoer als robuust en brengt de industriële sfeer geheel naar boven. Je kunt de vloer ideaal combineren met metalen kastjes, leren bankstellen en items van hout. Deze vloer biedt dezelfde bescherming als een normale pvc vloer, waardoor je profiteert van een lange levensduur en een hoge mate van slijtvastheid.

Houtlook pvc vloer

Ook de houtlook pvc vloer mag er zijn. Deze vloer is vrijwel niet van echt hout te onderscheiden. Kies je voor deze vloer, dan heb je de keuze uit diverse designs, diktes en breedtes. Hierdoor is het vrij eenvoudig een vloer te vinden die precies bij jouw interieur past. Kijk bijvoorbeeld eens bij Fabrieksverkoop Oudenbosch voor mooie pvc vloeren met houtlook.

Wij wensen je veel succes met het uitkiezen van de juiste pvc vloer voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *