Dit zijn de beste Nederlandse meubelmerken

Nederland heeft een zeer rijke geschiedenis als het aankomt op het maken en ontwerpen van meubels. Toch zijn de Nederlandse meubelmerken niet heel bekend, wat raar is want we hebben er veel! In dit artikel vertel ik het een en ander over de naar mijn mening drie beste Nederlandse meubelmerken. Lees je mee?

Leolux

Leolux is een ontzettend oud Nederlands meubelmerk, het merk bestaat al ruim 87 jaar. Leolux doet het ontzettend goed op de Europese markt. De stijl kent vele invloeden uit het buitenland en is daarmee ook niet typisch Nederlands te noemen. Leolux wordt veel verkocht in onze buurlanden, maar ook in Scandinavië doet Leolux het ontzettend goed.

Richmond Interiors

Ook Richmond Interiors is afkomstig uit Nederland. Ook dit merk heeft een rijke geschiedenis, het merk bestaat al ruim 40 jaar. Het merk staat bekend om de beste landelijke stijl, maar ik vind dat je ze daarmee tekort doet. Het merk heeft eigen stijl en heeft ontzettend veel gevoel voor stijl. Neem een een kijkje bij Skogen, zij zijn officieel dealer van Richmond Interiors.

Spectrum

Spectrum is nog niet een bekende naam, en dat heeft een reden: Spectrum maakt namelijk meubels die je niet dagelijks tegenkomt. Spectrum heeft een eigen stijl en vervullen daarmee een gat binnen een nichemarkt. Ze zijn niet op elke straathoek te verkrijgen, dat maakt het extra leuk om een meubelstuk van Spectrum in je woonkamer te hebben staan, je hebt namelijk echt een uniek stuk. Spectrum maakt ontzettend mooie stoelen en banken, maar ook tafels worden langzaam aan aan het assortiment toegevoegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *