houten stapelbed

Een houten stapelbed: een speelse toevoeging aan de kinderkamer

Een houten stapelbed is een geweldige toevoeging aan de slaapkamer van jouw kind. Een stapelbed is voor vele kinderen een echte droom. Het ziet er uiteraard erg avontuurlijk uit en dat is exact waar kinderen door geprikkeld worden. Wil jij jouw kind verrassen met een geweldig bed waar ze in kunnen spelen en lekker in kunnen slapen? Kijk dan eens naar een houten stapelbed. In dit artikel leggen we de voordelen van een stapelbed uit en geven we je een aantal ideeën van geweldige merken en ontwerpen om uit te kiezen.

Een houten stapelbed voor in de slaapkamer

Een houten stapelbed is een geweldige toevoeging in de kinderkamer. Vooral wanneer jouw kind wat ouder aan het worden is en steeds meer zijn eigen interesses en smaak aan het vormen is, zorgt een houten stapelbed ervoor dat het deze interesses kan ontdekken. Het stapelbed vormt namelijk een geweldige fundering voor avonturen en speelplezier. Op jonge leeftijd is het erg belangrijk om de creatieve geest te ontwikkelen, aangezien dit zorgt voor vindingrijkheid. Het stapelbed is bij PETIT PUK in allerlei ontwerpen en allerlei formaten te vinden. Zo kies je bijvoorbeeld voor jouw jongste kind voor een halfhoog stapelbed, terwijl jouw oudere kind gebruik kan maken van een hoger stapelbed. Bij deze winkel is het allemaal mogelijk om te vinden. Ieder stapelbed is gemaakt van kwalitatief hout, wat zorgt voor een luchtig en natuurlijk uiterlijk voor in de kamer. Neem zeker eens een kijkje in de collectie om geïnspireerd te raken door alle ontwerpen. Er is altijd wel iets te vinden van past bij de smaak van jou en jouw kind.

Beschikbaar in alle vormen en maten

Het leuke van een houten stapelbed is dat het te vinden is in allerlei kleuren en vormen. Je kan het dus helemaal aanpassen naar de smaak van jouw kind. Doordat je werkt met een houten basis, blijft het altijd een neutraal uiterlijk houden. Je kan het bed bijvoorbeeld speels maken door er een klimmuurtje bij te bestellen of om te kiezen voor een specifieke rand. De een heeft een minimalistische look terwijl de ander juist extra details heeft. De een is fijn gebouwd en de ander juist met dikke palen. Het maakt niet uit naar welke stijl je op zoek bent, een houten stapelbed is er in allerlei stijlen en vormen te vinden.

Een minimalistisch ontwerp

Ondanks dat kinderen houden van veel details en veel kleuren, is het verstandig om te kiezen voor een neutraal bed. Een neutraal bed, zoals een houten stapelbed, is namelijk makkelijk aan te passen aan de wensen van jouw kind. Wanneer jouw kind door een fase heen gaat waar het dol is op felle kleuren en dieren, kan je de kamer en het bed decoreren met dieren vlaggetjes, knuffels en leuke kleurtjes in het beddengoed. Mochten ze na een jaar genoeg hebben van het thema, dan verander je simpelweg een paar accessoires. Zo werk je altijd met een functionele basis die aan te passen is aan iedere smaak en hobby van jouw kind.

Liever een kinderbed met lades? Ook deze verkopen wij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *