boomstamtafel

Het kopen van een Suar boomstamtafel

Je hoort het steeds vaker, mensen besluiten om een Suar boomstamtafel aan te schaffen, maar wat is dit nu precies en waarom is dit zo een populaire type tafel? Om je hier meer inzicht in te verschaffen zullen we hieronder kort stilstaan bij de mogelijkheden en de belangrijkste kenmerken van deze type tafel. Na het lezen van dit artikel weet je precies wat de voordelen zijn, de kosten zijn en de nadelen zijn van Suar boomstamtafels. Mocht je hierover meer vragen hebben, dan is het zeker aan te raden om deze te vragen voordat je besluit een dergelijke tafel aan te schaffen. De tafels zijn namelijk erg prijzig en om deze reden is het wel goed dat je er volledig achterstaat.

Wat is het nu precies?

Suar boomstamtafels zijn gemaakt van Suar hout en deze tafels zijn te kwalificeren als de beste tafels die er zijn. Suar is een houtsoort dat te typeren is door unieke tekeningen in het hout waarbij de kleuren kunnen verschillen van licht tot donker en waarbij de buitenste rand vaak lichtgekleurd is. Door deze combinatie zul je merken dat de boom een prachtig contrast heeft. Daarnaast heeft de boomstamtafel ook een robuuste uitstraling door het dikke tafelblad. Wil jij echt een eyecatcher in de woonkamer? Dan is het zeker aan te raden om voor zo’n tafel te kiezen. De herkomst van de Suar boomstamtafels komt uit Indonesië. Als je een goed bedrijf uitzoekt zoals https://www.wiegers xl.nl, dan weet je zeker dat de tafels op professionele wijze geïmporteerd worden.

Wat zijn de voordelen van een Suar?

Natuurlijk vraag je jezelf nu af wat de voordelen zijn van Suar. Als je namelijk naar het prijskaartje hebt gekeken zul je zien dat deze type tafels een stuk duurder zijn dan normaal. Suar is een hardhoutsoort dat haar herkomst vindt uit het tropisch regenwoud. Hierdoor importeren wij de tafels waardoor iedereen de unieke karakter van de tafels kunt ervaren. De meest voorkomende voordelen van een Suar tafel zijn:

  • De tafels hebben unieke kleur tekeningen in hout waardoor iedere tafel uniek is;
  • Het hout is zo sterk dat het bijna niet kan scheuren;
  • Het hout is onderhoudsvriendelijk waardoor je niet continu hoeft te boenen;
  • In het kader van duurzaamheid ben je met een tafel van Suar hout het beste uit.

Het onderhouden van Suar

Als je hebt besloten om een statafel te kopen is het goed om te weten dat je met een natuurproduct gaat werken. Om deze reden is het goed om de luchtvochtigheid in de woning goed in de gaten te houden. Het belangrijkste hierbij is om grote temperatuurwisselingen te voorkomen en om de luchtvochtigheid niet te laag te houden. Over het algemeen zijn de meeste huizen geen probleem, maar het kan voorkomen dat je woning veel luchtvochtigheid heeft. Als dit het geval is, is het zeker aan te raden om een apparaat aan te schaffen die dit regelt. Hierdoor weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet en dat is natuurlijk wel zo prettig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *