Kleine verandering groot effect

Wat is er nu fijner dan je interieur een compleet nieuwe uitstraling te geven? Je krijgt daardoor het gevoel alsof je in een totaal nieuw huis woont. Het liefst zou je het roer volledig willen omgooien en alle woonboulevards zo’n beetje afstruinen op zoek naar nieuwe meubels en accessoires. Helaas is dit vaak erg duur en niet iedereen heeft hier een budget voor. Maar gelukkig zijn er ook goedkopere oplossingen om je interieur een boost te geven, zonder dat je hiervoor honderden euro’s kwijt bent. Door het gebruik van sierkussens en kun je eenvoudig je interieur een nieuwe uitstraling geven.

Speel in op de seizoenen

Met sierkussens kun je op een leuke manier inspelen op de verschillende seizoenen door steeds voor ander kleurencombinaties te gaan. Kies in het voorjaar voor tinten zoals lichtgeel, groen of lichtpaars. Deze geven jouw woning een frisse uitstraling waardoor je de lente echt in huis haalt. Verruil deze in de zomer voor sierkussens in de kleuren blauw, petrol, roze of zonnig oranje. In de herfst doen bruine en rode sierkussens het erg goed waarmee je een warme sfeer in huis haalt. In de winter leg je stijlvolle kussentjes in de kleuren wit, zwart en/of grijs op de bank. Voeg hier wat sprankelend goud of zilver aan toe en je zit meteen in de gezellige sfeer van de feestdagen!

Eindeloos combineren met sierkussens

Sommige mensen vinden het leuk om te kiezen voor contrast. Vooral in een modern interieur geven contrasterende kleuren een opvallende uitstraling. Voor anderen geeft dit misschien een te heftig effect. Daarom kan ton sur ton vaak een goede oplossing bieden. Hierbij combineer je kleuren in dezelfde tint maar dan in een mix van donkere of lichte nuances. Een helder petrol kussen combineert bijvoorbeeld prachtig met donker- en lichtblauw. Rood, oranje en bruin vormen daarnaast weer een mooi warm geheel. Het leuke is ook dat zelfs kleuren die lijken te vloeken, prima samen kunnen gaan op jouw bankstel. Een combinatie van petrol en oranje sierkussens geven een gezellig effect.

Uitgebreide collectie sierkussens bij COCO maison

Een van mijn favoriete webshops waar ik graag mijn sierkussens koop is COCO maison. Naast de vele sierkussens vind je ook vele andere leuke en vooral betaalbare woondecoraties waar je je interieur mee kunt opvrolijken. Het leuke aan de sierkussens vind ik dat je ze in alle soorten en maten kunt vinden. Je vindt er kussentjes in egale kleuren, maar ook met print, applicaties en reliëf. Hierdoor is er altijd genoeg keuze en kun je eindeloos combineren. Bovendien volgen zij altijd de laatste trends op woongebied, zodat je altijd up-to-date bent!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *