Spiegel op maat

Stijlvol je kamer inrichten met spiegels op maat

Uit persoonlijke ervaring kan ik vertellen dat ouders niet de beste smaak hebben als het op interieurstyling aankomt. Zo heeft mijn moeder haar paarse hoekbank gedecoreerd met bruin rode kussens, twee kleuren die elkaar totaal niet complementeren. Dat wil echter niet zeggen dat je van jouw kamer geen paleisje kunt maken! Zelf slaap ik op zolder, wat betekent dat ik best wat ruimte heb om mijn creativiteit op los te laten. Ik heb mijn slaapkamer dan ook binnen vier weken omgetoverd tot de droom van elk meisje; ik heb een tweepersoonsbed gekocht op marktplaats, mijn oude kledingkast vervangen door een kledingrek, een nieuw vloerkleed aangeschaft en twee grote spiegels op maat laten maken. Dit alles heb ik met mijn bijbaantje kunnen betalen. 

Spiegel op maat

Geld besparen

Vroeger dacht ik dat het suf was om bij de kringloopwinkel te shoppen, maar het is juist super hip. Dit geldt voor zowel fysieke winkels als webshops. Het zal je echt verbazen wat voor goede spullen mensen te koop zetten! Zo is mijn bed een boxspring van twee bij twee meter, wat betekent dat deze nog groter is dan mijn ouders. De mensen die deze op marktplaats hadden gezet hebben hier zelf naar verluidt maar twee jaar in geslapen. Je weet natuurlijk nooit of mensen daar eerlijk over zijn, maar er waren in ieder geval weinig gebruikssporen te zien. Het dekbed heb ik wel nieuw gekocht, want ik vind het geen fijn idee om onder het beddengoed van iemand anders te slapen. Mijn kledingrek en vloerkleed waren wel tweedehands. Deze heb ik via een online veiling bemachtigd. 

Jij kan het ook!

Iedereen is in staat om zijn kamer een toffe make-over te geven, ook al denk je dat je er niet creatief genoeg voor bent. Begin gewoon eens met het opdoen van inspiratie. Op Tumblr, Instagram en Pinterest kun je duizenden plaatjes vinden van huizen, kamers, meubels en accessoires in allerlei verschillende stijlen. Print deze uit en plak ze op een moodboard. Als je deze vervolgens meeneemt naar een winkel, kan de verkoper je helpen met het uitzoeken van de juiste spullen. Super makkelijk, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *