Wat maakt de Therdex visgraat vloer van PVC uniek?

Wellicht ben je in sommige woningontwerpen een type vloer tegengekomen dat de Therdex visgraat vloer van PVC wordt genoemd. Het is een type vloer dat er heel natuurlijk uitziet, maar eigenlijk bestaat uit PVC materiaal. Dit roept de vraag op: waarom nog de moeite nemen om een Therdex visgraat vloer van PVC te kopen in plaats van het echte werk? Het antwoord is omdat het een stuk goedkoper is dan de natuurlijke materialen die het imiteert, terwijl het toch dezelfde esthetiek behoudt. PVC vloeren zijn zeer sterke en duurzame materialen die bestand zijn tegen de ontberingen van het dagelijks gebruik. Daarnaast zijn PVC vloeren ook zeer eenvoudig te installeren, in tegenstelling tot zijn natuurlijke tegenhangers die vaak ingewikkeld vakmanschap vereisen. PVC vloeren hebben ook veel mooie ontwerpen waaruit je kunt kiezen, terwijl de prijzen nog steeds betaalbaar zijn. Dit is niet mogelijk met natuurlijke materialen omdat verschillende variaties van natuurlijke materialen anders kosten door de manier waarop ze worden geproduceerd.

De Therdex visgraat vloer van PVC heeft natuurlijke esthetiek

Het is vrij gebruikelijk dat mensen kijken naar PVC vloeren als een nep plastic materiaal. Maar de waarheid is dat PVC vloeren weliswaar voor 100% uit kunststof bestaan, maar toch natuurlijke materialen nauwkeurig kunnen nabootsen. In feite zijn PVC vloeren zo goed in het zo nauwkeurig nabootsen van de esthetiek van natuurlijke materialen, dat het heel moeilijk kan zijn om te vertellen welke vloer van kunststof is gemaakt. Dat komt omdat PVC vloeren ook zijn doordrenkt met natuurlijke ingrediënten zoals houtvezels, wat de natuurlijke esthetiek nog versterkt. Zorg ervoor dat je de PVC vloeren zoals de visgraat variant kiest voor een zeer natuurlijke uitstraling. Het patroon van de ontwerpen is meestal degene die grotendeels bijdraagt aan de natuurlijke uitstraling. Als je een gewone PVC vloerbedekking gebruikt, ziet deze er natuurlijk nep en 100% plastic uit.

Gemakkelijk vervangbaar

Natuurlijke materialen zoals natuursteen, hout en metaal zijn allemaal geweldige materialen die vrij duur kunnen zijn om te kopen en moeilijk te installeren. Als het beschadigd raakt, kan het een heel gedoe zijn om het te vervangen. PVC vloeren daarentegen zijn zeer goedkoop en gemakkelijk te installeren. Als het beschadigd raakt, zul je geen teleurstelling of spijt voelen, omdat je gewoon een nieuwe kunt kopen zonder budgettaire beperkingen. Wanneer je het installeert, hoef je niet langer een deskundige vakman in te huren om het voor je op te zetten. Het is zo eenvoudig dat je het snel zelf kunt doen.

Gemakkelijk te onderhouden

PVC vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden. Omdat het waterbestendig is, kun je het gewoon met een spons, dweil of natte doek afvegen na het vegen of stofzuigen. Het kan ook vlekken voorkomen, tenzij je er bleekmiddel op morst. Sommige PVC vloeren komen meestal met een speciaal soort coating die het bestand maakt tegen krassen en slijtage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *