vloeren

Welke vloer moet ik gebruiken als ik kinderen en huisdieren heb?

Wanneer je kinderen en huisdieren hebt dan heeft je vloer het zwaar te verduren. Kinderen die continue er overheen kruipen, maar ook je huisdieren kunnen je vloer flink op de proef stellen. Daarom laat ik je in deze blog zien welke vloeren geschikt zijn voor jouw huishouden. Want je wilt natuurlijk niet hebben dat als je hond achter een bal aanrent dat er allemaal krassen op je nieuwe vloer ontstaan. Daarom geeft onze vloerenspecialist Bastiaan jouw een uitgebreide uitleg waar jij op moet letten bij het kijken naar nieuwe vloeren.

Waar moet ik opletten bij het aanschaffen van een vloer?

Als je wilt voorkomen dat er krassen komen op je ondergrond dan beveel ik je aan om te kiezen voor een pvc vloer. Dit type materiaal is namelijk ijzersterk en nagenoeg onmogelijk om krassen op te maken. Bij het vergelijken van een pvc vloer raad ik je aan om te kijken naar de dikte van het pvc. De regel is namelijk hoe dikker het materiaal hoe minder snel er scheuren of krassen opkomen. Daarnaast zijn er ook speciale vloeren met een anti-kras laag. Naast het gevaar van een hond is er ook nog het gevaar van kleine kinderen in je huis. Je wilt natuurlijk niet dat wanneer je kleine bandiet een glas ranja omstoot dat er een vlek komt in je vloer. Om dit te voorkomen kun je op zoek gaan naar een PVC vloer die waterbestendig is. Deze vloeren hebben een speciale coating waardoor water en andere vloeistoffen er niet in kunnen trekken.

Waar kun je een PVC vloer bekijken?

Er zijn veel online winkels waar je het volledige productaanbod kunt vinden, maar je kunt ook op een blog kijken. Daar vind je namelijk enorm veel inspirerende vloeren. Ook lokale vloeren winkels kun je bezoeken. Die hebben namelijk veel vloeren in hun showroom waardoor je kunt zien en voelen hoe misschien wel jouw nieuwe PVC vloer eruit gaat zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *