5 eenvoudige decoratiewijzigingen die je in één dag kunt maken.

Als je te weinig tijd hebt en een beetje verandering wilt aanbrengen in je huis, wees dan nooit bang! Er zijn tal van manieren waarop je in een zeer korte tijd een grote stijl aan je huis kunt toevoegen.

Wil je bepaalde delen van je huis inrichten, zodat je het een gevoel van stijl krijgt? Weet je niet zeker welke projecten je met een beperkte hoeveelheid tijd zou kunnen doen? Je kunt eenvoudig elke kamer in je huis wijzigen met een zorgvuldige planning en uitvoering in slechts één dag. Deze wijzigingen kunnen worden aangebracht zonder je gehele spaarrekening te plunderen.

5 Simpele decoratiewijzigingen die op één dag kunnen worden voltooid, zijn onder andere:

  • Verf accenten op de muren
  • Verander je verlichting
  • Update kasten (verven of nieuwe plaatsen)
  • Verander beddengoed
  • Gordijnen toevoegen

De eenvoudigste en minst dure verandering die een enorme impact zal hebben bij jou thuis is het toevoegen van verf op de muren. Kies een prominente muur in uw huis en voeg een gewaagde verfkleur toe. Dit staat bekend als een feature-wall. Gebruik gedurfde kleuren zoals zwart, rood, blauw, groen of bruin. Deze kleurselectie moet overeenkomen met de banken of kussens in de ruimte. Je kunt ook horizontale of verticale strepen schilderen om de diepte van de kamer te vergroten.

Verander lichtingsarmaturen

Niets verandert het uiterlijk en de sfeer van een kamer meer dan decoratieve verlichting toevoegen. Dit kan worden bereikt door lampen, kroonluchters of inbouwspots te gebruiken. Overweeg om een ​​muur of een wat grotere plant te markeren met spotjes of andere verlichting. Dit zorgt voor een heerlijke nachtelijke ambiance.

Update de kasten

Je kunt je keukenkastjes meteen een frisse en stijlvolle nieuwe look geven door de knoppen en laden van de kast te vervangen. Dit kan worden bereikt met behulp van materialen zoals smeedijzer, glas, tin of koper. Kast hardware is verkrijgbaar in tal van kleuren en maten en vaak heel simpel in de woonwinkel of bouwmarkt bij jou om de hoek.

Verander beddengoed

Geef je slaapkamer een spannend nieuw uiterlijk door eigenlijk heel simpel de stijl en kleur van het beddengoed te veranderen. Voeg een zacht dekbed en verschillende kussens van verschillende grootten toe.

Gordijnen toevoegen

Verzacht het uitzicht van de ramen in je huis met raam decoratie. Er zijn diverse decoratie winkels en hoogwaardige woonwinkels welke een brede selectie aan waaronder jaloezieën, luiken en gordijnen bieden.

Hang schilderijen

Je kunt het uiterlijk van een lange gang onmiddellijk wijzigen met de toevoeging van fotolijsten. Overweeg een verzameling vintage frames met ingewikkelde kleuren en details te gebruiken om een ​​aangepaste look voor de ruimte te creëren.

Waar haal je dan al deze dingen?

Bekijk de lokale woonwinkels om een leuk idee te krijgen over waar je het beste terecht kunt.

1 reactie

  1. Hi, bedankt voor het interessante artikel! Had een vraagje: adviseer jij om de bureaustoel ook te vervangen samen met de kasten? Heb namelijk een ergonomische bureaustoel aangeschaft en het was best prijzig. Groetjes, Carla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *