Premium PLA Oranje

Ben je op zoek naar een filament voor je 3D printer die bekend staat om hoge kwaliteit? Kijk dan eens naar Premium PLA Oranje. Dit filament wordt door de meeste gebruikers als zeer waardevol ervaren en dat komt door een aantal factoren. Zo is PLA een prettige soort filament, dat door een aantal kenmerken zorgt voor een stevig maar ook mooi geprint object. Zo is PLA makkelijk te gebruiken met bijna alle soort printers, zoals FDM en FFF technologie 3D printers. Daarnaast kan je met PLA alle soorten objecten printen, waarbij de grootte niet veel uitmaakt. Ook hoeft de printer niet met hoge temperaturen te werken om ervoor te zorgen dat er een stevig object geprint wordt.

 

De voordelen van een 3D geprint object

Bij een 3D geprint object heb je alle vrijheid om zelf te bepalen hoe het object er uit komt te zien. Het maken van een mooi en uniek ontwerp is mogelijk met een 3D printer. Als je werkt met Premium PLA Oranje, dan heb je daarnaast geen last van een plastic geur. Omdat PLA gemaakt is van maisolie, krijgt het product een licht zoete geur, maar in elk geval geen plastic geur. Hierdoor is het gebruik van het product ook een stuk prettiger dan als het product gemaakt is van plastic. Ook speelt mee dat het product hierdoor biologisch afbreekbaar is. Dit scheelt enorm, omdat het product hiermee duurzaam wordt.

 

Warping

Een van de belangrijkste criteria bij een 3D geprint product is het criteria van warping. Warping houdt in dat het product gaat kromtrekken tijdens het printen. Dit komt omdat het product natuurlijk door allerlei naalden wordt geproduceerd en als er aan de ene kant een vorm in moet worden gezet, kan dit gevolgen hebben voor de andere kant. Premium PLA Oranje heeft hier gelukkig geen last van, dus het product komt er goed uit rollen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *