inzet hor

De inzethor: wat is het en wat zijn de voordelen?

Alles over de inzethor

Wil je een raamhor op maat laten maken? Denk dan eens aan een inzethor. Een inzethor is een een hor die doorgaans in de zomerperiode in ramen geplaatst wordt. Deze hor is ook vrij eenvoudig en biedt een oplossing tegen insecten. Elk jaar kan deze weer gebruikt worden. Na de zomer, als de muggen en andere vervelende insecten weer weg zijn, haal je hem net zo makkelijk weer weg. Je kunt de inzethor met diverse systemen bevestigen. Wil jij weten welke voordelen een inzethor zoal te bieden heeft? Wij hebben ze voor je op een rij gezet.

Erg praktisch

De inzethor werkt op een erg praktische manier. In zowel de lente als in de zomermaanden doet de hor wat hij doen moet: het buitenhouden van insecten zoals muggen, vliegen en wespen. En doordat je het raam open kunt laten, zorgt de hor ook voor een fijnere temperatuur in huis.

ideaal voor naar binnen draaiende ramen en kiepramen

De inzethor is ideaal voor naar binnen draaiende ramen en kiepramen. Of je je raam nu open houdt of gesloten wilt houden, een inzethor kan perfect blijven zitten. Hierdoor hoef je geen moeite te doen met hem telkens opnieuw eraf halen en er weer op doen.

Eenvoudig te bevestigen

Een inzethor is eenvoudig te bevestigen. Er is geen enkel boorwerk oor nodig. Je bevestigt de hor eenvoudig tussen de raamkozijnen met speciale klemveertjes. Wil je de hor weer losmaken, dan kun je de klemveertjes eenvoudig verwijderen.

Gemakkelijk samen te stellen

Wil je een inzethor op maat laten maken, dan kun je deze eenvoudig samenstellen bij
Instyle Decoration. Je hebt de keuze uit diverse soorten gaas en kleuren voor de inzethor en hebt ook de keuze uit verschillende soorten maten. Hierdoor wordt het mogelijk om een inzethor te maken die exact op jouw raam past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *