Ontdek leuke woonstijlen en opties voor je interieur

Met een sfeervolle inrichting zorg je voor een aangename leefomgeving. Af en toe is het lastig om een inrichting samen te stellen. We helpen je graag een eindje op weg. Het kan helpen om te beginnen bij het kiezen van een woonstijl. Woonstijlen kunnen erg afwijken van elkaar. Opzoek gaan naar wat je het mooist vindt en wat het beste aanvoelt is een goede eerste stap. Daarna kun je op zoek gaan naar de juiste spullen om je inrichting verder af te maken. Laat je hieronder verder inspireren.

Maak van jouw huis een leuke plek

Van botanische woonstijlen tot aan design woonstijlen, de keuzemogelijkheden zijn talrijk. Je smaak volgen is niet altijd eenvoudig, af en toe kan je verdwaald raken in de vele mogelijkheden. We bespreken een aantal van onze favoriete woonstijlen om je meer inzicht te geven. Om te beginnen is de Bohemian woonstijl heel erg leuk. Deze stijl kenmerkt zich door exotische vormen en stijlen. Verder heeft de romantische woonstijl een warme uitstraling, waar we ook blij van worden. Tot slot is een retro woonstijl mooi als je van antieke stijlen houdt. Deze drie woonstijlen kunnen de inrichting van je woonkamer heel mooi maken. Wanneer je een woonstijl hebt kunnen kiezen, is het tijd om het verder in te vullen. Koop de leukste spullen die perfect passen in jouw gekozen woonstijl. Als je bijvoorbeeld een landelijke woonstijl kiest kan je daarbij ook landelijke woondecoratie vinden wat automatisch uitstekend zou passen.

Fraaie verlichting in de keuken

Hoezo is het onmisbaar om charmante verlichting boven de keukentafel te hebben hangen? Eén woord: sfeer. Wat is nu een eethoek zonder licht? Zeker boven de keukentafel moet genoeg licht beschikbaar zijn. Dit is per slot van rekening de plek waar we langdurig tafelen, werken en gezellige avonden met vrienden beleven. Ga je verlichting shoppen? Houd dan rekening met de plaatsing, het soort verlichting en de hoeveelheid licht. Twijfel je welk licht het beste boven jouw eettafel past? Vraag dan absoluut advies bij een winkel.

Vintage en Retro – Een geweldige interieurcombinatie

Een geschikte match: Vintage en Retro. Daar waar de één zeer erg houdt van moderne en strakke sferen, houdt de ander van een meer klassieke styling. Voor de laatste club is de samenvoeging van retro en vintage echt aan te raden. Retro typeert zich door de levendige kleuren. Vintage is een stijl met durf. Het kan heel fleurig zijn, maar dit hoeft niet. Wel zijn er typische kleuren die Vintage kenmerken, namelijk: groen, donkergrijs en okergeel. Hiernaast is een verdwaalde lijn niet erg bij Vintage. Geef kleding en producten een tweedemogelijkheid en geef er zelf een leuke touch aan. Een mooie mix tussen oud en nieuw! Kijk op https://fanvanwonen.nl/ voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *