Een boiler kiezen van 10 liter

In huis is warm water altijd nodig. Vooral wanneer je bezig bent in de keuken. Daarvoor heb je een boiler nodig en wel eentje die veel water kan produceren zodat het niet te snel opraakt. Een boiler van 10 liter is misschien wel eentje die zowel in je keukenkast zal passen en je genoeg water gedurende de dag zal geven. Boilermarkt.nl heeft diverse boilers waar je uit kunt kiezen, maar het is misschien niet zo gemakkelijk als eerder gedacht.

Net als bij het uitkiezen van alle producten die je in huis brengt, gaat het ook vee duren voordat je de juiste boiler gekozen hebt. Zelfs wanneer je weet dat je een 10 liter boiler wilt hebben, zijn er nog een heleboel boilers waar je uit kunt kiezen. Zo heb je de AEG Close-in die niet alleen 10 liter water kan huizen, maar ook nog heel zuinig is. Het is namelijk bekroond met het meest zuinige energielabel A. Het kan een temperatuur van 82°C behalen, neemt alleen 17 minuten de tijd om je water op te warmen en het verspilt helemaal geen koud of warm water.

Elektrische boilers zijn hier ook te krijgen.

Boilermarkt.nl heeft ook nog elektrische boilers waar je uit kunt kiezen, maar die kunnen 30 liter water of meer aan. Als je per se een 10 liter boiler wilt hebben, dan is de Tatramat close-in boiler misschien wel wat voor jou. Het water wordt verwarmd met een koperen element 1,5 kW (230V). Het duurt wel 26 minuten voordat je water opgewarmd is. Ook deze is bekroond met het meest zuinige A energielabel, omdat het zeer zuinig is. Je kunt het gewoon in je keukenkastje hangen en het kan een maximale temperatuur van 65°C behalen.

Een boiler monteren is niet moeilijk en dat is iets dat je zelf wel zou kunnen doen. Je moet daarom niet vergeten om ook de boileraansluitset te bestellen zodat je de juiste tools hebt. Wil je het niet zelf monteren? Geen probleem. De montagedienst doet dat dan voor je. Bij bestelling hoef je geen verzendkosten te betalen en je kunt de boiler ook de volgende dag al in huis verwachten. Neem dus een kijkje om te zien of er een boiler tussen zit die je goed zou kunnen gebruiken.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *