GU10 LED verlichting kiezen

Je kent ze misschien niet bij naam, maar je bent ze zeker weleens tegengekomen. De GU10 lampjes staan bekend als spotjesverlichting en zijn vooral op vele kantoren te vinden. Ze worden meer gebruikt voor inbouwverlichting en in huizen worden ze ook gebruikt voor accentverlichting. Ze werken direct op 230 volt en zijn gemakkelijk te installeren. Je hoeft ze alleen in/uit te duwen en een kwartslag te draaien.

Ze zijn in verschillende uitvoeringen te krijgen. Je kunt dimbare en niet dimbare lampen kopen. Ook verschillen ze van kleur, lichthoek, lichtopbrengst, IP waarde en CRI (leurechtheid). Als je een traditionele halogeenlamp hebt, kun je di eenvoudig met een GO10 LED lamp vervangen. Je hoeft de armatuur of bedrading helemaal niet te vervangen. Het kan wel voorkomen dat een LED lamp zijn warmte goed kwijt kan raken in een armatuur.

Andere voordelen van een GU10 LED lamp.

Je geniet dezelfde verlichting als die van een Halogeenlamp, maar het leuke ervan is dat je flink energie kan besparen ermee. Daarnaast zijn ze milieuvriendelijker vergeleken met halogeen en spaarlampen. Je hoeft dus weinig te doen om de natuur toch een beetje te kunnen helpen. Nog een leuk kenmerk van een UG10 lamp, is dat zo een LED lamp heel lang mee kan gaan. Zo een lamp ga je jarenlang niet hoeven te vervangen.

Als je een webwinkel zoekt die een groot assortiment heeft aan te bieden, dan kun je Letsleds.nl bezoeken. Ze hebben naast de GU10 nog vele andere LED lampen die je kunt nagaan. Plaats ze in en rond je huis om geld te besparen en ook milieuvriendelijker te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *