Geef uw oude meubel een tweede kans

Na jarenlange trouwe dienst is uw stoel of bank mogelijk doorgezakt en/of versleten. Het is natuurlijk een optie het meubel te vervangen. Toch zijn mensen soms gehecht geraakt aan hun antieke stoel of bank en doen ze deze als het even kan niet weg. In dit geval is het optie uw meubel een tweede leven te geven met herstoffering of meubelreparatie. Opnieuw stofferen is mogelijk van leren fauteuil tot rieten krukje. Ook in het geval van meubelreparatie is er veel mogelijk. Soms hoeft alleen het leer gespoten te worden, in andere gevallen wordt het meubel compleet gerestaureerd. Na de meubelreparatie ziet uw meubel er weer als nieuw uit en kan deze weer jarenlang mee. Zo geeft u uw favoriete bank of stoel een tweede leven!

De vele voordelen van herstoffering en meubelrestauratie

Zijn de houten poten van uw antieke bank beschadigd? Geef ‘m een nieuwe kans door te kiezen voor meubelreparatie of -stoffering. Het grootste voordeel is natuurlijk dat u uw bank of stoel kunt behouden. Echter brengen meubelreparatie en -stoffering nog vele andere voordelen met zich mee. Zo is een versleten stoel of bank repareren een stuk duurzamer dan een nieuw meubelstuk kopen. Daarnaast is dat het aanschaffen van nieuw meubilair vaak prijziger is dan het repareren van een oud meubel. Het resultaat van het herstofferen of repareren? Uw favoriete stoel of bank dat er weer geweldig uitziet!

Uw antieke meubel met eerlijk vakmanschap gerepareerd

Vanzelfsprekend wilt u dat uw favoriete meubel volledig hersteld wordt. Arendsstofferingen.nl gaat altijd voor een optimaal resultaat. Bij Arends kunt u met iedere bank of stoel terecht. Van klassieke stoel tot leren fauteuil en van meubelstoffering tot volledige renovatie. De opties zijn groot en u zult verbaasd zijn over het resultaat. Eerlijk vakmanschap staat hoog in het vaandel. Dit vindt u onder andere terug in snelle service en een gratis offerte. Wanneer u vragen heeft kunt u vrijblijvend contact opnemen. Meubelreparatie en -stoffering is in bijna ieder geval een optie én een geweldige investering. Kijk op: https://www.arendsstofferingen.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *